در این مقاله به بررسی انواع سقف کشسان و مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت. کشسان یکی از زیر مجموعههای، سقف های کاذب به شمار میرود. کشسان از جمله سقفهای مدرن و بروز است؛ که به جهت برخورداری از سبک نو و کیفیت بالای خود مورد استقبال عموم مردم در سراسر دنیا قرار گرفته است.
این نوع از سقفها همان طور که از نامشان مشخص است؛ خاصیت کشسانی دارند. جنس سقفهای کشسان از پارچههای pvc بوده که با حرارت دادن به پارچه کشسان میتوانید آنها را در ابعاد مورد نظر خود نصب کنید. این محصول برای پوشش دهی داخلی ساختمان مانند دیوارها و سقفها مورد استفاده قرار گرفته که از قابلیت نورپردازی برخوردار میباشد. سقفکشسانی از نظر ظاهری بسیار زیبا و منحصر به فرد است.
سقف کشسان به جهت تنوع بالای خود، مطابق با تمامی سلیقهها است؛ که علاوه بر جنبه زیبایی، یکی از گزینههای مناسب برای ایمن سازی ساختمان میباشد. سقفهای کشسانی در مکانهای مختلف از جمله ساختمانهای مسکونی، مکان های اداری و تجاری قابل استفاده هستند. برای آشنایی با طرحهای متنوع سقف کشسان آشپزخانه با ما همراه باشید.

انواع سقفهای کشسان
همان طور که اشاره کردیم سقف کشسان دارای انواع مختلفی بوده، که هر کدام از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار میباشند. از انواع سقف کشان میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- سقف لاکر (آینهای ) : سقف لاکر از لحاظ ظاهری همانند آینه، براق و شفاف است. سقف لاکر به دلیل ویژگی انعکاس تصاویر ، موجب دوچندان شدن زیبایی دکوراسیون منزل میشود.
- سقف مات : این نوع از سقفها به سبک گچ کاری، سنتی و کلاسیک میباشند. سقف مات در مقایسه با دیگر نمونههای دیگر از درخشندگی و تنوع کمتری برخوردار است. سبک این کار برای دکوراسیونهای سنتی مناسب میباشد.
- سقف ترنسپرنت( نور گذر) : در این نوع از سقفها ، امکان عبور نور وجود دارد. ترنسپرنت برای عبور نور طبیعی به داخل منزل مناسب میباشد. علاوه بر ویژگی عبور نور، امکان نورپردازی مصنوعی در این نوع از سقف نیز وجود دارد.
- سقف ساتین : سقف ساتین به جهت انعکاس ملایم نور، بین سقف مات و براق قرار داشته که امکان انتخاب طرح و رنگهای مختلف را به شما میدهد.
از دیگر نمونهها میتوان سقفهای برلیانت، چاپی، سه بعدی، اپوکسی، باریسول را نام برد.

مزایای سقف کشسان
از مزایا سقف کشسان می توان به برخورداری از قابلیت شستشو، عایق مناسب در برابر گرما، سرما، گرد و غبار و آتش، دوام و ماندگاری بالا، آنتی باکتریال بودن، امکان جابجایی و نصب آسان، پوشش دهی مناسب و … اشاره کرد.
معایب سقفهای کشسان
هر محصولی دارای یک سری نقاط ضعف بوده که افت کیفیت متریال، اندازه گیری دشوار، قیمت بالا و عدم دسترسی به فضای پشت سقف، از جمله معایب سقف کشسان میباشند.
قیمت سقف کشسان
قیمت سقف کشسان تحت تاثیر عوامل مختلف مانند ابعاد محیط، نوع پارچه، نحوه نورپردازی، استفاده از سیستم تهویه و… متغیر میباشد. در هنگام خرید سقف کشسان حتما به جنس متریال و نحوه نورپردازی آن توجه داشته باشید. پس از مشاهده عکس سقف کشسان میتوانید طرح مورد نظر خود را سفارش دهید.