

بسمه تعالی
قرارداد مدیریت پیمان
قرارداد حاضر به همراه شرایط عمومی ، شرایط خصوصی دیگر اسناد و مدارک منضم به آن که مجموعا قرارداد واحد محسوب و غیر قابل تفکیک است در تاریخ بین که در این قرارداد صاحب کار نامیده می شود از یک طرف و که در این قرارداد به طور اختصار مدیر نامیده می شود از طرف دیگر ، به شرح زیر منعقد گردید :
ماده یک – موضوع قرارداد
موضوع قرارداد عبارتست از : مدیریت فنی اجرایی مالی اداری به منظور
مدیریت اجرایی کامل تمامی عملیات ساختمانی ( ابنیه و تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برقی ) محوطه سازی ، حصارکشی ، راه اندازی و تحویل
مدیریت اجرایی بخش یا بخشهای شامل :
به استثنای :
مطابق نقشه ها و مدارک و مشخصات که به رویت و امضای مدیر رسیده و یک نسخه آن نزد مدیر است و دو نسخه دیگر تحویل صاحب کار و ناظر شده است .
ماده دو – محل اجرای کار
محل اجرای کار واقع در است که به رویت مدیر رسیده و از موقعیت و وضعیت آن آگاهی کامل یافته است .
ماده سه –مدت قرارداد
مدت قرارداد ماه است و تاریخ شروع کار همان تاریخ پرداخت مبلغ تنخواه گردان است .
مدت قرارداد تابع تغییر مقادیر کار و کارهای جدید به شرح مندرج در شرایط عمومی و خصوصی این قرارداد می باشد .
ماده چهار –وظایف و تعهدات مدیر
4-1 مدیر موظف است با توجه به نقشه ها و مشخصات فنی و اجرایی ، هزینه های اجرایی پروژه را برآورد اولیه نماید و پس از تایید صاحب کار شروع عملیات اجرایی کند .
4-2 مدیر امین صاحب کار بوده و متعهد است در تمامی مراحل اجرای ساختمان رعایت ضابطه و صلاح صاحب کار را بنماید .
4-3 مسوولیت تمامی عملیات اجرای ساختمان ، تعیین پیمانکاران برای هر یک از قسمتهای ساختمان و عقد قرارداد با آنها به عهده مدیر است .
4-4 تهیه و خرید کلیه مصالح و خرید یا اجاره لوازم و ابزار و ماشین آلات مورد نیاز به هزینه صاحب کار .
4-5 اقدام برای اخذ انشعابات آب و برق و گاز و غیره به نمایندگی و به هزینه صاحب کار .
4-6 نظارت کامل و دقیق و ایجاد هماهنگی های لازم در اجرای به موقع و صحیح ساختمان .
4-7 تهیه صورت هزینه های انجام شده با تایید مهندس ناظر حداکثر هر 15 روز یکبار و ارایه آن به صاحب کار .
تبصره – صورت هزینه های انجام شده تنظیمی باید حسب مورد دارای سرفصل مجزای مصالح و دستمزد و سایر هزینه ها باشد و صورت پرداخت دستمزد کارگران روزمزد و پیمانکاران جزء نیز باید بطور مجزا و به تفکیک تهیه شود . 4-8 مدیر موظف است یک نسخه از قراردادهای منعقده با پیمانکاران و پیمانکاران جزء را به صاحب کار تحویل دهد .
4-9 تمامی پرداختها به پیمانکاران و پیمانکاران جزء باید با توجه به درصدهای پیشرفت کار صورت گیرد .
4-10 مدیر از زمان تحویل کارگاه تا تاریخ تحویل موقت ساختمان به صاحب کار ، مسوولیت نگهداری و حراست از ساختمان و اجناس خریداری شده موجود در محل ساختمان را به هزینه صاحب کار به عهده دارد .
4-11 مدیر متعهد است بیمه ماهانه و بیمه حوادث کارگران و نمامی عوارض و حقوق دولتی متعلقه را طبق مقررات مربوط و پس از تایید صاحب کار پرداخت و پس از خاتمه کار مفاصاحساب بیمه و سایر پرداختی ها را به صاحب کار تحویل دهد .
4-12 مدیر تحت هیچ شرایطی حق واگذاری موضوع این قرارداد را به شخص دیگر ندارد .
تبصره – در صورتی که این قرارداد با توجه به ماده یک شامل مدیریت مالی نباشد بندهای 4-4 و 4-7 و اگر شامل مدیریت اداری نباشد بند 4-5 از وظایف مدیر حذف می گردد .
ماده پنج – وظایف و تعهدات و اختیارات صاحب کار
5-1 پرداخت تمامی هزینه های مندرج در این قرارداد به عهده صاحب کار است مگر مواردی که در شرایط خصوصی پیمان معین می گردد .
5-2 صاحب کار متعهد است ظرف 10 روز از تاریخ امضای این قرارداد مبلغ تنخواه گردان را به مدیر بپردازد .
5-3 صاحب کار متعهد است حداکثر ظرف 10 روز تمامی صورت حسابهایی را که توسط مدیر تهیه شده به تایید مهندس ناظر رسیده بررسی و پرداخت کند .
5-4 صاحب کار همکاریهای لازم را از قیبل دادن وکالتنامه ، معرفی نامه و غیره جهت معرفی مدیر به منظور اخذ انشعاب آب و برق و گاز و غیره و مراجعه به مراجع رسمی و دولتی را متناسب با برنامه زمان بندی و حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ درخواست مدیر به عمل آورد .
ماده شش – حق الزحمه مدیر و نحوه پرداخت آن
الف – حق الزحمه مدیر درصد از هر صورت هزینه ای می باشد که مدیر در طول مدت قرارداد جهت اجرای ساختمان تهیه و ناظر هماهنگ کننده آن را تایید کرده است . آن دسته از هزینه هایی که به آن درصدی تعلق نمی گیرد و یا درصد دیگری تعلق می گیرد باید در شرایط خصوصی پیمان مشخص شود . در غیر این صورت ، تمامی هزینه های انجام شده مبنا برای محاسبه حق الزحمه قرار خواهد گرفت .
ب- پس از محاسبه هر صورت هزینه ، مبلغ کارکرد طی هر دوره محاسبه و سپس درصد آن به عنوان کارکرد توسط صاحب کار به مدیر پرداخت می شود .
ج – از هر کارمزد مدیر درصد به عنوان تضمین حسن انجام کار کسر می گردد که پس از خاتمه قرارداد و پایان دوره تضمین به وی پرداخت خواهد شد .
د- پرداخت مالیات و کسورات قانونی که به حق الزحمه مدیر تعلق می گیرد به عهده مدیر می باشد .
ماده هفت – تنخواه گردان
صاحب کار مبلغ ریال به عنوان تنخواه گردان در اختیار مدیر قرار می دهد که پس از ارائه صورت هزینه ها و فاکتورهای مربوطه و تایید مهندس ناظر هماهنگ کننده ، تنخواه گردان بعدی تا سقف مبلغ مذکور محاسبه و توسط صاحب کار به مدیر پرداخت می شود .
مدیر در زمان اخذ مبلغ اولین تنخواه گردان ریال ( تضمین مورد قبول صاحب کار ) معادل مبلغ دریافتی به عنوان تضمین در اختیار صاحب کار قرار می دهد که پس از اتمام اجرای ساختمان و همزمان با تحویل آن ، به مدیر مسترد می گردد .
ماده هشت – مهندسان ناظر
نظارت بر اجرای ساختمان به عهده :
1- ناظر هماهنگ کننده به نشانی :
2- به نشانی :
3- به نشانی :
4- به نشانی :
می باشد که از طرف صاحب کار به مدیر معرفی شده اند . چنانچه بعدا به هر دلیل هر یک از مهندسان ناظر تغییر کند ، صاحب کار موظف است حداکثر ظرف 15 روز مهندس ناظر جدید را کتبا به مجری معرفی نماید .
ماده نه – شرایط – مسئولیتها – اختیارات – عمومات
شرایط ، تعهدات ، اختیارات و مسوولیتهای طرفین قرارداد و سایر عمومات قرارداد به شرح مواد الی شرایط عمومی منضم به این قرارداد می باشد .
ماده ده – اسناد و مدارک قرارداد و منضمات آن
اسناد و مدارک قرارداد عبارتند از : قرارداد حاضر ، شرایط عمومی ، شرایط خصوصی ، برنامه زمانبندی کلی ، نقشه ها و پروانه ساختمانی ، همچنین مشخصات فنی ، نقشه ها ، صورت مجلس ها و توافقنامه هایی که در طول اجرای کار تنظیم و. به امضای طرفین می رسد می باشد که جزو منضمات قرارداد محسوب می شود .
ماده یازده – نشانی طرفین قرارداد
نشانی صاحب کار :
نشانی مجری : امضای صاحب کار امضای مجری / مدیر
برگرفته از کتاب :
قراردادهای عمرانی-علیرضا پور اسد
به نام خدا
قرارداد حسن انجام
مالك : آقاي ………… فرزند ………شماره شناسنامه ………… ساكن …………
پيمانكار : آقاي ………… فرزند ………شماره شناسنامه ………… ساكن …………
موضوع قرارداد : انجام سنگ کاری ( سنگ نمای) سقف تيرچه بلوك
مواردي كه در قرارداد بايد رعايت گردند به قرار زير هستند .
1)اجراي سنگنمای ساختمان از نوع سنگ 30 سانتی تراورتن شکلاتی با قاب دور پنچره و درها در دو طبقه و پیلوت واقع در شهر سروآباد ، طبق نقشه و اصلاحات لازم و هماهنگی با مالک طبق موارد مشروح زیر:
الف – اجرای سنگنمای بیرون ساختمان زیر نظر مالک و ناظر .
ب- خلاصه عمليات اين مرحله از پيمان ، انجام سنگ نمای ساختمان با دقت و کیفیت مطلوب و طبق نقشه و اصول اساسی از قرار مبلغ هر مترمربع …………… ريال ( برای کلیه دیوارهای خارجی) كه در پايان كار و پس از تأييد مهندس ناظر پرداخت میگردد انجام جوشکاری سپریهای لازم لبه های بالکن های ساختمان به عهده پیمانکار است.
2)تهيه و آماده سازي مصالح به عهده مالك ميباشد و تهيه وسايل و ابزار كار به عهده پيمانكار ميباشد.حراست و حفاظت از ابزار كار و وسايل به عهده پيمانكار ميباشد تهيهي خورد و خوراك كارگران به عهدهي پيمانكار ميباشد و مالك در اين زمينه هيچگونه تعهدي ندارد.
3)نحوه پرداخت نهایی دستمزد در پايان كار ميباشد.
4)رعايت اصول اخلاقي و حرمت همسايهها و پرهيز از رفتارهاي نامناسب و همچنین استفاده صحيح و مناسب از مصالح ساختماني و پرهيز از ريخت و پاش آن توسط عوامل اجرايي الزامی است.
5)مدت اجراي پروژه از تاريخ ……… لغايت ……… حداكثر به مدت ……… روز بوده كه پيمانكار متعهد به رعايت آن ميباشد. در صورت برخورد با موانع مدت زمان آن قابل تمديد ميباشد. در صورت تأخير در كار،مالک به ازاي هر روز تأخير مبلغ ………… ريال را از صورتوضعيت پيمانكار كسر خواهد نمود.
6)چنانچه بنا به هر دلايلي كار از طرف مالك تعطيل گردد. مالك موظف است بنا به درصد پيشرفت كار مبلغ قرارداد را پرداخت نمايد.
7)مسئوليت هر گونه سوانح(صدمات بدني، جرح و فوت) در حين اجراي كار به عهده پيمانكار ميباشد.
8)اين قرارداد با حضور طرفين (پيمانكار و مالك ) در يك صفحه و با رضايت كامل و رؤيت نقشههاي اجرايي و بازديد از محل كار منعقد شده و پيمانكار از كم و كيف آن اطلاع پيدا كرده است.
9)چنانچه مالك در هر مرحله تشخيص دهد كه پيمانكار توان اجراي كار را ندارد ميتواند با هماهنگي ناظر و يا يك نفر كارشناس دادگستري با تهيه صورتجلسهاي محلي با امضاي حداقل دو نفر شاهد پيمانكار را خلع يد نمايد.
امضاي مالك امضاي پيمانكار
امضاي مهندس ناظر امضاي شهود وقت
تاريخ : ...................
به نام خدا
قرارداد مشاركت مدني خصوصي
قرارداد مشاركت مدني ذيل بر مبناي ماده 10 قانون مدني كه عبارت است از :
((ماده 10 قانون مدني :قرارداد هاي خصوصي نسبت به كساني كه آنرا منعقد نموده اند در صورتي كه مخالف صريح قانون نباشند نافذ است . ))
طرف اول قرارداد: خانم / آقاي : ................................................فرزند آقاي ..............
داراي شناسنامه شماره .........................................صادره از ................به نشاني: ........................................كه در اين قرارداد به اختصار مالك ناميده مي شود
و طرف دوم قرارداد: خانم / آقاي :................................فرزند آقاي:.........................
داراي شناسنامه شماره ...........................................................صادره از ...................متولد .......................ساكن ...............................كه در اين قرارداد به اختصار عامل ناميده مي شود و از طرف ديگر منعقد گرديده و طرفين ضمن العقد حاضر و ضمن العقد خارج لازم مرقوم متعهد و ملزم به اجراي تمامي مفاد اين قرارداد گرديده و مي باشد .
ماده 1-:موضوع قرارداد عبارت است از مشاركت مدني طرفين بالمناصفه و متساوياً جهت ...................
ماده 2- تابعيت اين مشاركت مدني ايراني است
ماده 3- مركز اصلي اين مشاركت مدني در تهران است به نشاني : .......................................................................................................................
ماده 4- مدت اين مشاركت از تاريخ ..................... ماه هزار و سيصد و ............................. شمسي به مدت .............. سال تمام خورشيدي مي باشد .
ماده5- سرمايه اين مشاركت مدني مبلغ .......... ريال است كه تماماً و نقداً و بالمناصفه و متساوياً از طرف مشاركت كنندگان مرقوم تاديه و پرداخت گرديده است .
ماده 6- مدير داخلي اين مشاركت مدني شخص عامل بالمباشره مي باشد كه اعمال مديريت عامل اعم از مديريت يا اشتغال و غيره رايگان و مجاني مي باشد .
ماده 7- مالك تمامي شش دانگ :.......................................................................................ملكي و تصرفي خود واقع در مركز اصلي اين مشاركت مدني را بدون دريافت هيچ گونه وجه يا مالي تحت عنوان : حق كسب ،پيشه يا تجارت و سر قفلي يا صنفي در اخبار استفاده اين مشاركت مدني به مدت فوق قرار داده است .
ماده 8-عامل صريحاً اقرار و اظهار نمود بر اينكه تمامي شش دانگ ملك مرقوم و مندرج در ماده 7 را از مالك تحويل گرفته است كه صرفاً و فقط جهت امور موضوع قرارداد از آن طي مدت بالا استفاده نمايد ونيز عامل اقرار و اعتراف نموده و مينمايد كه هيچگونه وجه يا مالي تحت عناوين : سر قفلي ،صنفي ،حق كسب ،پيشه يا تجارت و غيره بابت آن ملك به مالك پرداخت نكرده است و يد او (يد عامل ) در مورد آن ملك يد اماني است .
ماده 9- عامل اقرار و اظهار كرده و مي نمايد كه تمامي سرمايه اين مشاركت مدني مذكور در ماده 5 اين قرارداد را دريافت نموده است .
ماده 19- وظايف عامل عبارت است از :
مديريت مستمر و دايم در اين مشاركت مدني در مدت مرقوم
افتتاح حساب جاري مشترك نزد يكي از بانك هاي كشور به نام طرفين
تمركز عمليات ريالي و ارزي اين مشاركت در حساب جاري مزبور
تهيه و خريد و سخت و توزيع و فروش در مركز اصلي اين مشاركت نسبت به امور موضوع اين قرارداد
تاديه هزينه اي ناشي از انجام موضوع قرارداد اعم از : دستمزد ،كارمزد ،بهاي خريد و ساير هزينه هاي جنبي و بالاسري
تاديه ماليات ،عوارض ،بيمه ،هزينه هاي سوخت
حفاظت از ابوابجمعي تحت تصرف عامل در رابطه با موضوع اين قرارداد با قيد اينكه عامل براي حفاظت مزبور ضامن است .
جلوگيري از تضييع و تفريط و اسراف و تفريط و همچنين عامل ضامن اموالي كه در رابطه با اين قرارداد تحويل وي از حال لغايت تصفيه گرديده و مي گردد ،خواهد بود .
بستن حساب هاي اين مشاركت در پايان هر سال شمسي از مدت ونيز در پايان اين قرارداد و تنظيم و امضاء تراز نامه عمليات ساليانه در پايان هر سال شمسي و در صورت حساب هاي سود و زيان
10-موجودي برداري از نقدينگي هاي ريالي و ارزي و جنسي و اعم از مواد اوليه و كالا هاي در حال ساخت و يا ساخته شده به قيمت خريد جهت ضميمه نمودن صورت آن به تراز نامه عمليات سالانه مزبور .
11-تسليم سهم سود سالانه اين مشاركت مدني به مالك در ازاي دريافت رسيد كتبي در پايان هر سال.
12-تحويل تمامي سهميه مالك اعم از ريالي و ارزي و جنسي و سود حاصله در زمان انقضاي مدت يا فسخ اين قرارداد به مالك در مقابل اخذ رسيد كتبي .
13-تحويل دادن ملك مركز اصلي اين مشاركت موضوع ماده 7 اين قرارداد با الزام به رعايت مفاد ماده 8 اين قرارداد .
14-تصفيه حساب كامل اين قرارداد در پايان مدت با مالك با دريافت گواهي كتبي مفاصا حساب از مالك .
15 انجام ساير امور پيش بيني نشده در رابطه با حسن جريان اين قرارداد .
ماده 11- دارندگان حق امضاءكليه چك هاي صادره عهده حساب جاري مشترك موضوع بند ( 2 ماده 10 اين قرارداد ،طرفين اين قرارداد مي باشند كه صرفاً و فقط حق برداشت از آن حساب متفقاً با طرفين است .
ماده 12- كليه عمليات محاسباتي و حسابداري و مالي اين مشاركت مدني باد در دفاتر روزنامه و كل به طريقه حسابداري دوبل از طرف عامل ثبت گردد كه صفحات اول و آخر دفاتر روزنامه و كل مزبور قبل از ثبت هر عمل حسابداري بايد با قيد تعداد صفحات داخل آن دفاتر و شماره گزاري كردن به امضا طرفين برسد و ارائه هر دفتر حسابداري يا دفاتر ديگر روزنامه و كل از سوي هر يك از طرفين كه صفحات اول و آخر آن به شرح بالا به امضا طرفين نرسيده باشد ،فاقد اعتبار است .
ماده 13- تراز نامه عمليات تنظيمي موضوع بند 9 ماده 10 اين قرارداد و موضوع بند 10 همان ماده بايد منطبق با نتايج حاصله از عمليات محاسباتي ،مالي ،و حسابداري ثبت شده در دفاتر روزنامه و كل موضوع ماده 12 اين قرارداد باشد .
ماده 14- عامل حق هيچ گونه عملا خدشه ،تراشيدگي ، الحاق و نظاير اينها را كه از مصاديق جعل به شمار مي رود در دفاتر روزنامه و كل و صورت حساب هاي موجودي ها و تراز نامه عمليات تنظيمي ندارد .
ماده 15- عامل حق هيچ گونه واگذاري نسبت به ملك مركز اصلي اين مشاركت را كه امانتاً به وي سپرده شده است تحت هيچ عنواني از عناوين از قبيل : نمايندگي و وكالت و صلح حقوق و اجاره و غيره را ولو مشاعاً و مفروز ، جزاً يا كلاً اعم از اصل يا مازاد به ديگري حتي به اقرباي نسبي و يا سببي خويش به هيچ صورت و به هيچ نحوي از انحاء ندارد .
ماده 16- قبل از بستن حساب ها و تراز نامه عمليات ،عامل مكلف است معدل مقدار بيست درصد سود ويژه سالانه را جهت پرداخت علي الحساب مالياتي عملكرد همان سال ذخيره كرده تا به موقع به وزارت امور اقتصادي و دارايي بنا به تشخيص مالك پرداخت نمايد .
ماده 17- مالك در همه حال و در طول مدت و تا زمان تصفيه حساب هاي في مابين حق اعمال نظارت در كار عامل نسبت به موضوع اين قرارداد را شخصاً يا به توسط اعطاي نمايندگي به هر شخص حقيقي يا حقوقي ولو به صورت وكالت و حتي به هر يك از فرزندان خويش دارد .
ماده 18- چنانچه مالك در طريقه اعمال مديريت عامل بنا به تشخيص خود تخلف يا ايرادي مشاهده نمود و يا آنكه با درايتي كه در باب اشتغال به تجارت دارد عمليات موضوع اين قرارداد را به طريقي كه عامل آن را اداره مي نمايد مقرون به صلاح و صرفه نبايد صرفاً بنا به تشخيص خود حق فسخ اين قرارداد را به طور يك جانبه و بدون انتظار هيچگونه حكمي از مراجع ذيصلاح دارد و تشخيص مالك در اين مورد قاطع و غير قابل اعتراض بوده و لازم الاجراء است و عامل حق فسخ ندارد.
ماده 19- از انقضاي مدت اين قرارداد و يا از تاريخ وقوع فسخ موضوع ماده 18 اين قرارداد عامل متعهد و ملزم به تصفيه حساب اين قرارداد بوده و سهميه مالك را به انضمام ملك مرقوم كه بايد تخليه شده باشد طبق مفاد اين قرارداد در مقابل دريافت رسيد به مالك تاديه و تحويل دهد و به هر حال از انقضاي مدت يا از تاريخ وقوع فسخ مالك حق دارد .جهت تحويل گرفتن ملك و سهميه خود اعم از سود و نقدينگي ها و موجودي هاي اعم از مواد اوليه و كالاي در حال ساخت و يا ساخته شده از عامل اقدام يا به طرق ديگر قانوني جهت اجراي مفاد اين قرارداد رجوع نمايد .
ماده 20- زيان احتمالي ناشي از بحران اقتصادي يا فرس ماژور( قوه قهريه ) نيز بر مبناي سهميه سرمايه
بايد محاسبه گردد .
ماده 21- آنچه كه موجودي هاي كالا اعم از مواد اوليه و كالاي در حال ساخت و ساخته شده در پايان مدت اين قرارداد يا لدي الفسخ در مركز اصلي شركت يا در نزد عامل موجود باشد نيز بايد بالامناصفه تقسيم گردد ، همچنين است كليه دارايي هاي موضوع اين قرارداد به استثناء عين و منافع ملك موضوع مواد 7و8 اين قرارداد كه فقط متعلق به مالك است .
ماده 22- دريافت مفاصا حساب هاي مالياتي ، بيمه ، عوارض ناشي از انجام اين قرارداد نيز از جمله وظايف عامل است .
ماده 23- در صورت بروز اختلاف در تفسير هر يك از مفاد اين قرارداد طرفين موضوع اختلاف را به خانم /آقاي :....................كه به عنوان داور اين قرارداد تعيين شده است ارجاع نمود وراي داور مزبور قاطع و غير قابل اعتراض بوده و لازم الاجرا ء است .
ماده 24- طرفين مي توانند در صورت توافق و تراضي نسبت به تمديد كتبي اين قرارداد قيام نمايند .
ماده 25- اين قرارداد در 2 نسخه و در 25 ماده كه هر دو نسخه متحد المتن و داراي اعتبار يكسان و واحد است تنظيم و امضاء شده و پس از امضا مبادله گرديد و لازم الاجرا است .
محل امضاء طرف اول (مالك ) محل امضاء طرف دوم (عامل )
قرارداد حسابرسي مالياتي
اين قرارداد بنا به درخواست شماره ..................مورخ .....................به منظور انجام حسابرسي مالياتي موضوع ماده 272 قانون مالياتهاي مستقيم مصوب 27/11/1380 بين شركت .....................به نشاني ............................و موسسه حسابرسي.......... به نشاني .......... كه از اين پس به ترتيب شركت و موسسه ناميده مي شوند با شرايط زير منعقد مي گردد:
1- موضوع قرارداد
انجام حسابرسي مالياتي سال/دوره مالي منتهي به ..................و ارائه گزارش طبق نمونه اي كه از طرف سازمان امور مالياتي تهيه و ابلاغ گرديده است.
2- تعهدات موسسه
تعهدات موسسه عبارت است از انجام حسابرسي مالياتي بر اساس مفاد قانون مالياتهاي مستقيم مصوب اسفندماه 1366 و اصلاحيه هاي بعدي آن و مقررات مربوط و استانداردهاي حسابرسي و ارائه گزارش طبق نمونه تهيه شده توسط سازمان امور مالياتي كشور مشتمل بر:
1-2- اظهارنظر نسبت به كفايت اسناد و مدارك حسابداري براي امر حسابرسي مالياتي طبق مفاد قانون مالياتهاي مستقيم و مقررات مربوط با رعايت اصول و ضوابط و استانداردهاي حسابداري.
2-2- تعيين درآمد مشمول ماليات بر اساس مفاد قانون مالياتهاي مستقيم و مقررات مربوط.
3-2- اظهارنظر نسبت به مالياتهاي تكليفي كه شركت به موجب قانون مكلف به كسر و پرداخت آن به سازمان امور مالياتي بوده است.
4-2- ساير مواردي كه در نمونه گزارش حسابرسي مالياتي مورد نظر سازمان امور مالياتي كشور، تعيين گرديده است.
3- تعهدات شركت
1-3- ارائه تصوير اظهارنامه مالياتي كه در مهلت قانوني تهيه و به اداره امور مالياتي مربوط تسليم شده است.
2-3- شركت ضمن ارائه كليه اطلاعات، اسناد، مدارك و دفاتر (دستي يا رايانه اي) مورد نياز جهت عمليات حسابرسي مالياتي، حسب درخواست موسسه،محل ، امكانات و تسهيلات لازم جهت انجام موضوع قرارداد را در اختيار كاركنان موسسه قرارداده و همكاريهاي لازم را به منظور اجراي هر چه بهتر موضوع قرارداد (از جمله معرفي نماينده موسسه به اداره مالياتي مربوط جهت اخذ اطلاعات و مستندات مورد نياز) با موسسه به عمل خواهد آورد.
3-3- ارائه تاييديه اي توسط مديريت شركت درباره اطلاعاتي كه در ارتباط با حسابرسي مالياتي طبق نمونه اي كه توسط موسسه تهيه شده به حسابرس داده مي شود.
4-3- پرداخت حق الزحمه طبق بند 3-4 و ساير هزينه هاي موضوع بند 2-4 قرارداد به موجب صورتحساب موسسه.
4- حق الزحمه
1-4- حق الزمه حسابرسي بر اساس محاسبات انجام شده در ارتباط با اجراي موضوع قرارداد، مبلغ .......................ريال مي باشد.
2-4- ساير هزينه هاي مترتب بر عمليات حسابرسي مانند كارشناسي و اياب و ذهاب، هزينه مسافرت، خوراك و اقامت به عهده شركت است و همراه با مبلغ حق الزحمه (به جز در مواردي كه مستقيماً توسط شركت تامين مي شود) در صورتحساب درج خواهد شد.
3-4- حق الزحمه فوق به صورت زير قابل پرداخت است:
الف- 50 درصد در هنگام امضاء قرارداد به عنوان پيش پرداخت.
ب- 50 درصد مابقي به انضمام ساير هزينه هاي جنبي موضوع بند 2-4 پس از ارائه گزارش حسابرس مالياتي.
5- ساير موارد
1-5- مهلت انجام حسابرسي موضوع اين قرارداد از تاريخ امضاي قرارداد و وصول پيش پرداخت موضوع ماده 4 قرارداد لغايت ........روز قبل از مهلت تبصره يك ماده 272 قانون مالياتهاي مستقيم مي باشد كه حسابرس تعهد مي نمايد گزارش رسيدگي را قبل از انقضاي مهلت مذكور به شركت تسليم نمايد.
2-5- هر نوع اختلاف طرفين در اجراي مفاد اين قرارداد از طريق ارجاع به هيات داوري مرضي الطرفين حل و فصل خواهد شد.
3-5- اگر به عللي خارج از حيطه اقتدار و اراده طرفين، انجام تمام يا قسمتي از تعهدات موضوع اين قرارداد امكانپذير نباشد، مادام كه علل مزبور ادامه دارد عدم انجام تعهداتي كه متاثر از اين عوامل است، تخلف از مفاد قرارداد محسوب نمي شود.
4-5- شركت از هر پرداخت منحصراً به ميزان 5% ماليات موضوع ماده 104 قانون مالياتهاي مستقيم را كسر خواهد نمود. شركت به منظور رعايت مفاد قانون مذكور تعهد مي نمايد كه 5% مكسوره از هر پرداخت به شرح فوق را ظرف مدت مقرر قانوني منحصراً طي يك فيش مستقل به نام موسسه به وزارت امور اقتصادي و دارائي پرداخت نموده و اصل فيش واريز مربوطه را حداكثر ظرف مدت يك هفته از هر پرداخت به موسسه تحويل دهد. چنانچه در اثر عدم اجرا و يا تاخير در اجراي مقررات قانوني و تعهدات فوق الذكر از طرف شركت، موسسه مشمول پرداخت جرائم مصرحه در قانون مالياتهاي مستقيم گردد، پرداخت تمامي اين گونه جرايم به عهده شركت مي باشد.
5-5- اين قرارداد در ..........نسخه كه هر نسخه آن در حكم واحد است تنظيم و در تاريخ .....................به امضاي طرفين قرارداد رسيده و رعايت مفاد آن براي طرفين الزام آور است.
شركت موسسه حسابرسي
بسمه تعالي
پيمان انجام ...............................................................................
اين پيمان به تاريخ .................. در شهر تهران بين ......................................... به آدرس ........................................................ كه در اين پيمان كارفرما ناميده ميشود به نمايندگي ....................................... از يك طرف و شركت ........................ به نمايندگي ............................ (مديرعامل) و به آدرس .................................................................... تلفن ......................... كه از اين به بعد پيمانكار ناميده ميشود از طرف ديگر منعقد ميگردد.
(آدرس قانوني طرفين پيمان هماني است كه در مقدمه قيد شده و هرگونه تغيير آدرس ميبايست به اطلاع طرفين برسد و در غير اينصورت ارسال هرگونه مكاتبات به نشاني قبلي حكم ابلاغ قانوني را دارد)
ماده 1- موضوع پيمان و محل اجراي كار:
موضوع پيمان عبارتست از:...................................................................................... بر اساس مدارك، مشخصات فني و نقشههاي منضم به اين پيمان كه كلا به رؤيت، مهر و امضاء پيمانكار رسيده است و جزء لاينفك آن تلقي ميشود و پيمانكار با اطلاع از كميت و كيفيت آنها مبادرت به قبول تعهد نموده است.
محل اجراي كار: ...................................................................................................
ماده 2- اسناد و مدارك پيمان:
اين پيمان شامل اسناد و مدارك زير است:
الف – پيمان حاضر
ب – نقشههاي كلي، تفضيلي و اجرايي در ....... برگ
ج – برآورد كار و فهارس پايه سال .......... سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور
د – مشخصات فني عمومي منتشره از طرف سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور
ه- شرايط عمومي پيمان منتشره از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور
و – دستوركارها، صورت مجالس، موافقتنامهها و هر نوع سند ديگري كه در مورد كارها و قيمتهاي جديد يا امور ديگر، در مدت پيمان تنظيم گردد و به امضاء طرفين پيمان برسد.
ز- يك نسخه از روزنامه رسمي پيمانكار بهمراه آخرين تغييرات
ماده 3- مبلغ و ضريب پيمان :
الف – مبلغ اوليه پيمان برابر (...................................................................................) ريال است كه بر اساس قيمت پيشنهادي پيمانكار ميباشد.
ب – ضريب پيمان ....... است كه در ارتباط با ماده 10 از آن استفاده ميگردد و از نسبت قيمت پيشنهادي پيمانكار به برآورد کارفرما بدست آمده است.
ج – به قيمتهاي اين پيمان هيچگونه تعديل آحاد بها و مابهالتفاوت تعلق نميگيرد و قيمتهاي پيشنهادي پيمانكار ميبايست كامل باشد.
د – از هر پرداخت به پيمانكار مبلغ 10% بعنوان حسن انجام كار كسر ميگردد كه 50% آن پس از تحويل موقت و رفع نقص و 50% الباقي پس از تحويل قطعي و در صورت مثبت بودن صورتوضعيت قطعي مسترد ميگردد.
ماده 4- مدت پيمان :
مدت پيمان برابر با ........ ماه شمسي از تاريخ اولين صورتمجلس تحويل كارگاه خواهد بود. پيمانكار متعهد است در مدت پيمان كارهاي موضوع قرارداد را انجام داده و از طرف كارفرما تقاضاي تحويل موقت نمايد.
ماده 5- دوره تضمين :
حسن انجام كار كليه عمليات موضوع پيمان از تاريخ تحويل موقت و اخذ گواهي رفع نقص به مدت ........ ماه شمسي از طرف پيمانكار تضمين ميگردد. بدين منظور از كليه صورتوضعيتهاي موقت پيمانكار، ده درصد بعنوان ضمانت حسن اجراي كار كسر و پس از طي دوره فوق با نظر دستگاه نظارت به پيمانكار مسترد ميگردد. اگر در دوره تضمين معايب و نقائصي در كار مشاهده شود كه ناشي از عدم رعايت مشخصات به شرح مذكور در پيمان باشد پيمانكار مكلف است آن معايب و نقائص را با هزينه خود رفع نمايد. براي اين منظور، كارفرما مراتب را با ذكر معايب و نقائص و محل آنها كتبا به پيمانكار ابلاغ ميكند. پيمانكار بايد حداكثر ظرف مدت 15 (پانزده) روز بعد از ابلاغ مراتب، شروع به رفع معايب و نقائص كند و آنها را طي مدتي كه با رضايت كارفرما معين ميشود، رفع نمايد. در غير اينصورت كارفرما حق دارد معايب و نقائص ياد شده را راسا و يا به هر ترتيب كه مقتضي بداند رفع نمايد و هزينه آن را باضافه 15(پانزده) درصد از محل تضمين پيمانكار يا هر نوع مطالبات و سپردهاي كه پيمانكار نزد او دارد برداشت كند.
ماده 6 – نظارت :
نظارت در اجراي تعهداتي كه پيمانكار بر طبق مفاد اين پيمان و اسناد و مدارك پيوست آن تقبل نموده است به عهده کارفرما خواهد بود و پيمانكار موظف است كارها را طبق پيمان، اصول فني و دستورات كارفرما يا نماينده او و يا دستگاه نظارت، طبق مشخصات، اسناد و مدارك پيوست اين پيمان، اجرا نمايد.
ماده 7 – تاييدات و تعهدات پيمانكار :
پيمانكار موارد زير را تاييد و متعهد به اجراي آنها ميباشد.
كليه اسناد و مدارك و نقشههاي موضوع ماده دو قرارداد را كاملا مطالعه نموده و از مفاد آن كلا و جزا اطلاع حاصل كرده است.
آب و هوا و نزولات جوي و موقعيت جغرافيائي محل و امكانات اجراي عمليات در فصول مختلف را با توجه به مدت اجراي كار در نظر گرفته است.
با توجه به فعاليتهاي آموزشي و درماني روزمره ............ پيمانكار موظف است هماهنگي و همكاري لازم را با آنها و مسئولان مربوطه نيز بعمل آورده و مراحل كار را طوري برنامهريزي نمايد كه مانعي در پيشرفت فعاليتهاي جاري ......... بوجود نيايد و در صوتيكه در اجراي اين پيمان خسارتي وارد شود مسئوليت جبران اين خسارت بعهده پيمانكار ميباشد.
پيمانكار موظف است قبل از شروع كار كليه آئيننامهاي موجود حراستي، حفاظتي، ايمني كار و يا كاركنان را مطالعه و بررسي نموده و ترتيبان لازم را براي رعايت مواد مقررات و دستورات مزبور فراهم آورد و در صورتكيه بعلت عدم رعايت آئيننامهها و دستورات جاري از طرف پيمانكار خسارتي به ساختمان و يا اشخاص وارد آيد و يا پيمانكار مشمول جرائمي گردد. كارفرما از اين بابت هيچگونه تعهد و مسئوليتي نخواهد داشت و كارفرما ميزان و مبلغ خسارات را تعيين و كتبا به پيمانكار ابلاغ خواهد نمود تا ظرف مدت ده روز از طرف پيمانكار پرداخت گردد.
موظف به پرداخت هزينههاي ناشي از اجراي قوانين كار و بيمههاي اجتماعي و كارگري منجمله و بدون قيد حصر پرداخت حقوق و دستمزد، اخراج، سنوات، بن، عائله مندي، اضافهكار و بيمه كاركنان و ايادي خود بوده و قوانين مالياتها را در قيمت پيشنهادي خود ملحوظ كرده و بعدا حق درخواست اضافه پرداختي نخواهد داشت.
تهيه و تامين ابزار، كليه ماشين آلات، داربست و بالابر را جهت انجام عمليات در اختيار داشته و كارفرما هيچگونه تعهدي از اين بابت نخواهد داشت.
پيمانكار رسماً اقرار نمود خود و هيچكدام از عواملش مشمول قانون منع مداخله كاركنان دولت مصوب 1337 نميباشند.
ماده 8 – شرايط فورس ماژور:
در صورتي كه اجراي موضوع پيمان طبق برنامه زمانبندي توافقي بر اثر وقوع رويدادهاي غير قابل پيشبيني و خارج از اراده كارفرما و پيمانكار متوقف گردد. شرايط جديد كه در اثر حوادث قهريه و غير مترقبه ايجاد ميشود طبق توافق طرفين تعيين خواهد شد.
ماده 9 – نحوه پرداخت :
با توجه به پيشرفت كار پيمانكار صورت وضعيت موقت كليه كارهاي انجام شده و مصالح پايكار را تهيه و به كارفرما ارائه ميكند كه پس از تاييد دستگاه نظارت پروژه در وجه پيمانكار قابل پرداخت است.
كارفرما موافقت دارد كه بنا بر تقاضاي پيمانكار، پيش پرداخت اين پيمان را حداكثر تا سقف 20% مبلغ قرارداد در قبال ارائه ضمانت نامه معتبر بانكي در وجه پيمانكار پرداخت و به تناسب كاركرد از صورتوضعيتهاي موقت كسر نمايد.
تبصره : نرخ مصالح پايكار براي آن دسته كه در فهرست منضم به پيمان شامل تهيه و نصب منظور گرديده به ميزان 70% بهاي مندرج در فهرست با احتساب ضريب پيشنهادي پيمانكار خواهد شد.
ماده 10 – تغييرات مقادير كار:
در صورتيكه بعد از انعقاد پيمان و در حين اجراي كار، تغييراتي در مشخصات فني (از جمله تغيير در مصالح) و يا نقشههاي اجرايي از طرف كارفرما به پيمانكار ابلاغ گردد كه اين تغييرات، نوع مصالح و يا حجم عمليات كار را نسبت به نقشههاي اوليه تغيير دهد بگونهاي كه هر يك از آيتمهاي كاري بميزان 100% افزايش و يا كاهش يابد. پيمانكار مكلف به انجام كار با نرخهاي پيمان خواهد بود و در صورتيكه آيتمهاي كاري ابلاغي در نرخ اعلام شده نباشد قيمتهاي فهرست پايه سال ........ سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور با احتساب ضرائب پيمان در صورتوضعيتهاي كاركرد قابل محاسبه است. در خصوص رديفهاي كاري فاقد قيمت در فهرست بهاي پايه برابر مفاد ماده 29 شرايط عمومي پيمان عمل ميگردد.
ماده 11- سپرده حسن انجام تعهدات :
پيمانكار ميبايست معادل 5% مبلغ اوليه پيمان را بعنوان سپرده حسن انجام تعهدات بصورت ضمانت نامه بانكي معتبر و يا واريز نقد به حساب سپرده کارفرما و يا تضمين مورد قبول كارفرما قرار داده كه پس از تحويل موقت و رفع نقص به پيمانكار مسترد خواهد شد.
ماده 12 – حل اختلاف:
در صورت بروز هر گونه اختلاف بين طرفين اين قرارداد، موضوع اختلاف از طريق مذاكره به صورت مسالمت آميز حل و فصل ميگردد و در غير اينصورت موضوع اختلاف به كميسيون ماده 94 آئين نامه مالي و معاملاتي کارفرما ارجاع و تصميم متخذه كه صلحا اتخاذ ميشود براي طرفين لازمالاجرا خواهد بود. در طول رسيدگي به اختلاف، پيمانكار مكلف است بدون تعلل و مطابق مفاد قرارداد به كار خود ادامه دهد.
ماده 13 – تاخيرات :
هر گاه پيمانكار در خاتمه مدت قرارداد تاخير غير مجاز داشته باشد جريمه تاخير به مآخذ ماده 50 شرايط عمومي پيمان از مطالبات پيمانكار كسر خواهد شد.
ماده 14- تهيه نقشهها :
در ظرف مدت دو ماه از تاريخ تحويل موقت، پيمانكار موظف است يك سري كامل از نقشههاي چون ساخت (As Built) را به صورت ترانسپارنت و ديسكت را تهيه و در اختيار كارفرما قرار دهد.
ماده 15 – تعديل آحاد بها :
به قيمتهاي اين پيمان هيچگونه تعديل آحاد بها و مابهالتفاوت تعلق نميگيرد.
ماده 16 – نسخ پيمان:
اين پيمان در 16 ماده و يك تبصره تنظيم (در پنج نسخه) كه هر كدام حكم واحد را دارد.
كارفرما پيمانكار
رياست ..................................................... شركت .........................
مسئول امور مالي .....................................
شماره همراه خود را وارد نمایید